Team Sleepers

Vi har alle forskjellige bakgrunner, men et felles mål, og det er at vi skal ta bedre vare på jorden.  

Sleepers er et samarbeid mellom Nina, Frode, Anette, Susanne og Tor Marius. 

 

Nina Granerød og Frode Grønvold startet og drev Fall Winter Spring Summer (FWSS) i 2011, før de solgte selskapet og la ut på jordomreise med familien i en vintage bobil fra LA. Nina Granerød er utdannet designer fra Central Saint Martins College of Art and Design London. Frode Grønvold har bakgrunn som profesjonell frikjører. Han startet sin karriere i Norrøna og var bla med å etablere merkevaren Whiteout sammen med Norrøna. Til sammen har Frode og Nina over 20 års erfaring i tekstilbransjen.


Anette Bastviken og Susanne Bastviken er søstrene bak Radical Broccoli. Gjennom sosiale media, podcast og sin bestselgende bok Jordnært, som kom ut i 2019, deler de inspirasjon til å ta vare på seg selv og jordkloden vår. Anette har en bakgrunn fra Forsvaret, og er utdannet i War Studies ved Kings College i London. Susanne har en bakgrunn fra FN og er siviløkonom fra Copenhagen Business School.


Tor Marius Engen er en skoentreprenør som eier og driver Dito Agency og Off The Lip AS. Han har lang erfaring i skobransjen i Norge, og har jobbet tett med en rekke kjente merkevarer, samt med å gi forbrukerne mulighet til å velge bærekraftige alternativer til de store aktørene i bransjen. Tor Marius har en bakgrunn som telemarkskjører og er utdannet ved BI Business School.