Team Sleepers

Sleepers er flip flops laget av førsteklasses naturgummi fra Sri Lanka. Plantebaserte sko, ganske kult. Hvis du er nysgjerrig på hvordan de lages kan du lese mer her

Om oss bak merket

Som et team har vi alle forskjellige bakgrunner, men et felles mål, og det er at vi skal ta bedre vare på jorden. Inspirert av havet bruker vi våre kreative kvaliteter i Sleepers, noe som gjenspeiler seg i designet, fotografiene og kvaliteten. Vi synes alle livet er best med Sleepers på føttene og havbrisen i ansiktet.

 

Sleepers er laget av Nina, Frode, Anette, Susanne og Tor Marius

 

Nina Granerød og Frode Grønvold startet og drev Fall Winter Spring Summer (FWSS) i 2011, før de solgte selskapet og la ut på jordomreise med familien i en vintage bobil fra LA. Nina Granerød er utdannet designer fra Central Saint Martins College of Art and Design London. Frode Grønvold har bakgrunn som profesjonell frikjører. Han startet sin karriere i Norrøna og var bla med å etablere merkevaren Whiteout sammen med Norrøna. Til sammen har Frode og Nina over 20 års erfaring i tekstilbransjen.


Anette Bastviken og Susanne Bastviken er søstrene bak plattformen Radical Broccoli. Gjennom sosiale media, podkast og sin bestselgende bok Jordnært, som kom ut i 2019, deler de inspirasjon til å ta vare på seg selv og jordkloden vår. Anette har en bakgrunn fra Forsvaret, og er utdannet i War Studies ved Kings College i London. Susanne har en bakgrunn fra FN og er siviløkonom fra Copenhagen Business School.

Tor Marius Engen er en skoentreprenør som eier og driver Dito Agency og Off The Lip AS. Han har lang erfaring i skobransjen i Norge, og har jobbet tett med en rekke kjente merkevarer, samt med å gi forbrukerne mulighet til å velge bærekraftige alternativer til de store aktørene i bransjen. Tor Marius liker seg best på fjellet og ute på bølgene, og han har  utdannelse ved BI Business School.