Fraktbetingelser

International orders

We ship Worldwide* with DHL Express from shop-sleepers.com. 

*With the exception of certain countries.

Shipping in Norway

Sleepers pakkes fra vårt lager utenfor Oslo og leveres med sporing og varsling uten ekstra kostnader og gebyrer rett hjem til din postkasse* med vårt gamle postnett for kr 39.- Vi tilbyr fri frakt ved kjøp av to eller flere par ved full pris.

*Om postkassen er låst, om du har bestilt så mange par at pakken er over to kilo eller  ikke får plass i postkassen mottar du normalt en SMS eller e-post fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk. Følg med på ditt sporingsnummer.

Om du allikevel helst vil at vi leverer hjem til deg tilbyr vi å levere i en Pose på døren kr 79.- Velg at sendingen leveres i en Pose på døren i stedet for at den sendes til hentested for utlevering.

Leveringstid: 1-5 virkedager.

Vi leverer vanligvis på 1 til 5 virkedager virkedager etter registrert innbetaling, avhengig av hvor i landet du ønsker bestillingen levert og valgt leveringsmetode. Med mindre du har valgt Helt Hjem sin tjeneste med levering på døren leverer vi ikke i helger eller på helligdager. I dette tilfellet bør du motta bestillingen din neste arbeidsdag etter helgen/helligdagen.

Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med bra surf. 

Uavhentede pakker

For pakker som blir levert opphentingsted og ikke blir hentet innen tidsfristen på 14 dager forbeholder sleepers.no seg retten til å debitere en avgift på kr 100.- for de kostnader som ekspederingen har påført oss og pakken sendes tilbake til butikk. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. Sleepers er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke.

 

Om du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert.

Dersom du ber Posten om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, skal du bare betale for frakten. 

Mottatt feil vare eller feil antall varer

Dersom du skulle være så uheldig å motta feil vare eller feil antall varer send umiddelbart en mail til hjelp@sleepers.no med ditt betillingsnummer så retter vi opp i feilen.

 

Returer og bytte:

Hvis du av ulike grunner ønsker å returnere din vare kan du kontakte oss på hjelp@sleepers.no, husk å oppgi grunn for ønsket retur. Dersom returen skyldes eventuelle feil og eller mangler, vær vennlig å dokumentér med bilder så sender vi en kode som gir tilgang til å returnere varen på vår bekostning. Varen innleveres så på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. 

Gjelder returen bytte eller angreretten, gjør vi oppmerksom på at vi ikke tilbyr fri retur og bytte utover vilkårene i Angrerettloven. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, må kunde selv betale for returkostander av varen.

×