Menneskene bak

Bærekraft og en transparent produksjon er vår grunnmur. Vi jobber med spesialister og gummieksperter for å utvikle våre produkter. Vi sikrer rettferdige vilkår og goder til arbeiderne igjennom vår partner Fair Rubber.

Verdikjeden

Bærekraft og en transparent produksjon er vår grunnmur.

Vi ønsker at det skal bli enklere for folk flest å ta mer miljøvennlige valg.

Sleepers produseres på Sri Lanka der vi har samlet hele verdikjeden. Ved å samle hele verdikjeden ved råmaterialets opprinnelse kan vi kontrollere kjeden fra trærne blir plantet til varene er pakket og shipet.

Fairly Traded Rubber

The Fair Rubber Association besøker jevnlig plantasjene for å forsikre at arbeidet utføres innenfor de gitte standardene. For øyeblikket henter vi all gummi fra Horana Plantations på Sri Lanka. På emballasjen til hvert par med flip flopper vil du kunne se hvilken plantasje gummien kommer fra.

Plantasjen

Vi jobber med spesialister og gummieksperter for å utvikle våre produkter.

Naturgummi tappes fra levende gummitrær i en omhyggelig prosess som krever omfattende håndarbeid.

Naturgummien har blitt hentet under Fair Trade vilkår. Produsentene har mottatt et Fair Trade Premium fra oss. Det er strenge kriterier for hva pengene skal gå til – blant annet skal de forbedre deres leve­ og arbeidsvilkår.

Fair Trade prinsippet handler også om bærekraft og miljø, da en kjemi­kaliefri produksjon er nødvendig for å sikre at arbeidet ikke er skadelig for de som utfører det.

Menneskene bak

Frode

Tidligere frikjøper og serie entreprenør. Frode har over 20 års erfaring fra mote og sportsbransjen. Frode er en aktiv surfer med lidenskap for havet.

Nina

Designer og Creative Director med over 20 års erfaring fra moteindustrien. Nina har en Bachelor with Honors fra Central Saint Martins i London innenfor mote, design og marketing.

Tor Marius

Tidligere toppidrettsutøver, entreprenør og surfer med 20 års erfaring fra sko bransjen. Tor Marius har jobbet med en rekke kjente merkevarer som Birkenstock, Converse og Clarks.

×